Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή ισοπαλία στο Παράδεισος- Κορωνίδα 1-1

Published

on

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την πολύ κακή διαιτησία του Θώμογλου, Παράδεισος και Κορωνίδα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ετσι ο Παράδεισος, που αξίζει να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8(!!!) ποδοσφαιριστές, με 22 βαθμούς είναι στην 10η θέση, εν΄΄ω η Κορωνίδα με 27 είναι 5η μαζί με τον Νεοπεντελικό.

Στο 35′ ο Τριανταφύλλουμε απευθείας φάουλ έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρξε κανένα φάουλ. Στο 65′ ο Παράδεισος κέρδισε πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Στούλης, με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη, και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Στούλη για εξύβριση. Παράλληλα, αποβλήθηκε ο προπονητής του Παράδεισου Γιώργος Σιμιτζόγλου για διαμαρτυρία. Τελικά ο Καραλής ευστόχησε στη 2η εκτέλεση κάνοντας το 1-1. Στο 70′ ο Παράδεισος έμεινε με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με απευθείας κόκκινη. Η Κορωνίδα πίεσε για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε, έχοντας και δύο δοκάρια με Τριανταφύλλου και Αναστασιάδη, ενώ στο 85′ ο Παράδειοσς έμεινε με 8 παίχτες αφού α[ποβλήθηκε και πάλι με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καραλής.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου, Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Γιαννόγλου (30′ λ.τρ. Σιμιτζόγλου)(70′ Χριστοφυλόπουλος), Αποστολόπουλος, Γούλας, Λεφάκης, Μιχαλάς (81′ Χριστόπουλος).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράβαρι, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλου, Κουτσουβέλης, Παλαιολόγου (83′ Ζησάκης), Τσαγκαρογιάννης, Πύργας (46′ Βελέντζας), Αναστασιάδης, Σκέμπι (79′ Μητσάκος).