Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη για τον Θρίαμβο

Published

on

Επεισοδιακή νίκη εκτός έδρας με 2-1 πανηγύρισε ο Θρίαμβος Αθηνών απέναντι στον Εθνικό Αστέρα. Το ματς στιγματίστηκε από την αποβολή του Γεωργόπουλου στο 60′, ο οποίος ”έχωσε” μπουνιά εκτός φάσης τον Ζαγκλή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του παράγοντα των γηπεδούχων, Στράτου Βάιου, ο οποίος επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον διαιτητή Ευθυμίου, αποβλήθηκε από τον πάγκο και συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα μετά το τέλος της αναμέτρησης, με το φύλλο αγώνα να τον καίει. Στα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 47′ με κεφαλιά του Τριανταφύλλου. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν αρχικά στο 54′ με κεφαλιά του Μαντακίδη και στο 68′ ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή με το πλασέ του Σαλαπάτα.

Διαιτητής: Ευθυμίου, Γεωργιάδης, Νικολάου.

Αστέρας: Καυκιάς, Καρβέλας, Αδαμάκης, Μπαλάσκας, Τριανταφύλλου, Μπακιρτζόγλου, Ρούφης (46′ Γεωργόπουλος), Σεφέρης, Γραμόζης (26′ Σαμπάνης), Ντα Κόστα, Μουτσόπουλος (79′ Πετρόπουλος).

Θρίαμβος: Αλευρής, Χατζίου (52′ Σαλαπάτας), Ζαχαρόπουλος, Ζαγκλής, Θεμελίδης, Τσιούγκος, Παππάς, Λιόσης (89′ Ευαγγελόπουλος), Χατζηναθαναήλ (68′ Συμεωνίδης), Μαστρογιάννης, Μαντακίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply