Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη η Αναγέννηση Πετρούπολης, 2-1 τον Αστέρα Χαϊδαρίου

Published

on

Σε ένα πολύ δυνατό ματς όπου δεν έλειψε η ένταση και τα επεισόδια, η Αναγέννηση Πετρούπολης νίκησε τον Αστέρα Χαϊδαρίου με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 15. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι αφού έχασαν πέναλτι, ενώ είχαν και 3 δοκάρια…

Στο 13′ ο Τσιργιώτης έκανε το 1-0, με τον Καραγεώργο στο 30′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Καραγεώργος, αλλά ο Τσιριμιάγκος απέκρουσε. Αμέσως μετά σύμφωνα με το φύλλο αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν σβηστό καπνογόνο που χτύπησε στην πλάτη τον 2ο βοηθό. Ακολούθησε διακοπή του αγώνα, με τον διαιτητή να ζητάει εκκένωση της εξέδρας όπως και έγινε τελικά. Στο 90+5′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Παναγιωτόπουλο να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσιριμιάγκος, Ντίνος (22′ Μαχαίρας Γ.), Μπόκτορ, Δαγκλής (62′ Καφούρος), Μαχαίρας Α. (46′ Πόγκας), Κούτρης, Παναγιωτόπουλος, Μαρκοτσάι (82′ Παπαδημητράκης), Ανυφαντής, Τσιργιώτης, Ζευγουλάς (62′ Σχίζας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κόρκος, Κιουρκτσής, Καραγιαννίδης (54′ Τσουμελέας), Ελαιοτριβάρης (46′ Παπαγεωργίου), Ζαχαρόπουλος, Γκίλας, Μακρής, Αναστασάτος, Καραγεώργος, Καραγιάννης, Τσιρίγκας (85′ Παπαχαρίσης).