Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη η Κορωνίδα, 2-1 την Πεύκη

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κορωνίδα, που επικράτησε με 2-1 επί της Πεύκης σε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα.

Εφτασε έτσι τους 10 βαθμούς και είναι στην 8η θέση, ενώ η Πεύκη είναι 11η με 5 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Αστέρα Εξαρχείων.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπίφσας μπλόκαρε την εκτέλεση του Μούτσα. Στο 50′ ο Φλέσσας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, που στο 60′ είχαν και δοκάρι με τον Μούτσα, με τον Κουκουλάρη στο 72′ να κάνει το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα στο 74′ σημειώθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των παιχτών, με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα οι Κουκουλάρης και Μαύρος των γηπεδούχων, και ο Κοκαβέσης των φιλοξενουμένων.  Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90+4′ με γκολ του Σπυριδάκη.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Κατελανάκης, Κοντοπάνος

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Τζόι, Κράβαρι (59′ Μανσδαλιανός), Βακράκης, Ψαρρός, Καράμπελας, Παπανίκος, Φλέσσας, Μαύρος, Κορρές (59′ Χρηστίδης), Μούτσα (67′ Κουκουλάρης), Τσελέντης (75′ Σκόπης).

ΠΕΥΚΗ: Μπίφσας, Παπακωνσταντίνου (88′ Ρασίντ), Ψωμίδης (58′ Γιαννακόπουλος), Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Μπογκντάνι (46′ Κρητικός), Κατιάι Φ. (64′ Δογάνης), Μπούντρας, Σπυριδάκης, Κατιάι Τ., Θανάση (46′ Κουνέλης).