Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη οι Τράχωνες, 4-2 την Κηπούπολη

Published

on

Σε ένα ματς με πάθος, δύναμη, αλλά και αρκετά νεύρα, οι Τράχωνες νίκησαν την Κηπούπολη με 4-2.

Εφτασαν έτσι τους 26 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση μαζί με τον Πανερυθραϊκό, ενώ η Κηπούπολη έμεινε στους 14  και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, με τα πράγματα να είναι δύσκολα για αυτήν.

Στο 12′ ο Λιαγκόζης έκανε το 0-1, με τον Γιαννόπουλο στο 15′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 27′ ο Γιαννόπουλος και πάλι έκανε το 2-1, με τον Λιαγκόζη στο 75′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 82′ ο Γιαννόπουλος ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας το 3-2 και πετυχαίνοντας χατ τρικ, ενώ ο Πρόι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Μετά τη λήξη του ματς επικράτησε ένταση, με τους Κορμπάκη και Πολυζωγόπουλο των φιλοξενουμένων να βλέπουν την κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Κούτρας, Παπαχρόνης (80′ Κολλινιάτης), Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Τσιουρής (80′ Πρόι), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης (90′ Μαργαρίτης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (65′ Κολοβός), Αγγελόπουλος (70′ Στρέμπας), Σαββουλίδης, Παούρης, Μπούσκος, Οκσίσογλου, Φαρμάκης (70′ Σταματογιαννόπουλος), Καλέμης, Λιαγκόζης, Κουτρούλης.