Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Αττικό

Published

on

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο ΑΟ Ιλίου, που επικράτησε με 2-1 επί του Αττικού και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για την άνοδο.

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς, με τον Αττικό να μένει στους 25.

Οι γηπεδούχοι επηρεασμένοι από τις πολλές απουσίες δεν έφτασαν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, ενώ ο Αττικός πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις το ματς και απείλησε στα τελευταία λεπτά με ισοφάριση, αλλά η αστοχία και ο εξαιρετικός 18χρονος γκολκίπερ Μπακλέσης δεν του το επέτρεψαν.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε με μεγάλη ένταση στο ημίχρονο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ο πρόεδρος του Αττικού Αθανασόπουλος Κ. και ο παράγοντας Κουτσούκης Α. εισέβαλλαν στα αποδυτήρια και κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή, εξυβρίζοντας τον. Ο διαιτητής ζήτησε να έρθει η αστυνομία, κάτι που έγινε, με αποτέλεσμα η έναρξη του 2ου μέρους να καθυστερήσει για 30 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και εκμεταλλευόμενοι τα σοβαρά αμυντικά λάθη των αντιπάλων τους προηγήθηκαν στο 5′ με τον Γιώτη να κάνει το 1-0, ενώ στο 25′ ο Φούρλας έκανε το 2-0. Στο 50′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς αλλά το σουτ του Γιώτη σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 83′ με κεφαλιά του Καργιώτη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Μπακλέσης, Κιτσώνης, Μπισμπίκης, Δαούτης, Τζώρτζης, Ζήκος, Γιώτης, Μάλλιος (74′ Καλογήρου), Φούρλας, Λερούτσος (82′ Μπάμη), Κορωνιός.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Καργιώτης, Κοντόπουλος (46′ Μπέλη), Κορνελάτος, Ματσαβέλας, Χέλμης, Χρόνης (78′ Δουληγέρης), Ναούμ, Σούφλας, Γεωργαντής.