Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη ο Πανιώνιος Καισαριανής, 1-0 τον Ατλαντα Κυψέλης

Published

on

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πανιώνιος Καισαριανλής νίκησε τον Ατλαντα Κυψέλης με 1-0 και πήρε το πρώτου τρίποντο στα μπαράζ παραμονής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Χατζηστεφάνου, ενώ στο 62′ ο Αϊβάζης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Μετά τη λήξη του ματς έγινε σύρραξη στην εξέδρα, η οποία μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλέσμα να αποβληθούν ο Χάλαρης των γηπεδούχων και ο Νάσι Σ. των φιλοξενούμενων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος για περίπου 20 λεπτά στο πρώτο μέρος έπαιξε με 10 πάιχτες αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Ντόκος και δεν υπήρχε στον πάγκο <<μικρός>> να τον αντικαταστήσει όπως προβλέπει ο κανονισμός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Μελίγος (58′ Παριανός), Απέργης, Αλεξίου, Λιάπας, Διονυσόπουλος, Αϊβάζης, Ντόκος (46′ λ.τρ. Γκόφας), Χατζηστεφάνου, Ασωνίτης.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Νάσι Σ. (57′ Ιβάνοφ), Λιβάνιος, Μανάι, Κοσμίδης, Τελάι, Κωης (46′ Νάσι Β.), Κόστα, Νάσι Α., Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (70′ Μπάρε).