Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη ο Πανιώνιος Καισαριανής, 2-1 την Κηφισιά 2010

Published

on

Σε ένα ματς με πολύ σασπένς αλλά και με πολλή ένταση και νεύρα, ο Πανιώνιος Καισαριανής επικράτησε με 2-1 επί της Κηφισιάς 2010.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς και παραμένει αήττητος, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 8.

Στο 73′ δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παιχτών με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο Πρασσάς των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη και  ο Θεοφιλόπουλος των φιλοξενουμένων με 2η κίτρινη, ενώ στο 74′ ο Πετράκης Ε. έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στους πανηγυρισμούς δημιουργήθηκε και πάλι ένταση, με τον Σμυρναίο των φιλοξενουμένων να βλέπει την κόκκινη κάρτα γιατί σύμφωνα με το φύλλο αγώνα πέταξε μπουκάλι στην εξέδρα. Στο 79′ ο Ραχάνης έκανε το 1-1, ενώ στο 82′ ο Μακρής με πέναλτι έκανε το 2-1. Μετά τη λ΄ληξη του ματς είδε την κόκκινη κάρτα ο Χατζηϊωαννίδης της Κηφισιάς.

Διαιτητές: Κλουκιώτης, Στεφανοπούλου και Παπαπαύλου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Θεοδωράκης, Μυλωνάς (67′ Γαλανός), Κουζέλης, Απέργης Α., Παπακώστας, Διονυσόπουλος, Παριανός (89′ Γκίνης), Γιαννουλάκης (89′ Σουλιώτης Βασ.), Ραφτόπουλος (58′ Ραχάνης), Πρασσάς, Ροσπότι (58′ Μακρής).
ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Χαριτίδης, Κυριακόπουλος, Πολίτης (89′ Πλακουδάκης), Χατζηϊωαννίδης, Μητρόπουλος, Αναστασιάδης (79′ Μακρόπουλος), Πετράκης Γ. (79′ Αγγελούσης), Πετράκης Ε., Κιάρρη, Σμυρναίος (65′ Παπαϊωάννου), Βουγιουκλίδης (65′ Θεοφιλόπουλος).