Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη τα Σούρμενα, 1-0 τον Αγιαξ Ταύρου

Published

on

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου, τα Σούρμενα επικράτησαν δύσκολα επί του Αγιαξ Ταύρου με 1-0 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασαν έτσι τους 38 βαθμούς, ενώ ο Αγιαξ έμεινε στους 27.

Στο 18′ ο Παπουγιαννάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 62΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μαρούσης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Αθανασόπουλο που έκανε εξαιρετική επέμβαση.. Στο 75′ σημειώθηκε σύρραξη στην εξέδρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποσυρθούν στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ζητώντας να αδειάσουν οι κερκίδες. Αυτό και έγινε, με το ματς να συνεχίζεται μετά από 30λεπτη διακοπή και να ολοκληρώνεται κανονικά.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Οικονόμου, Μαργαρίτης, Αρσενίου (80′ Ντοκάι), Παπουγιαννάκης (69′ Μακρυνόρης), Γιαννόπουλος (69′ Μασάντο), Χαπάλογλου, Πετριτάι.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Γεωργίου, Χασιώτης, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Στρέφι (46′ Σέχου Γ.), Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (85′ Κωτσοβός), Τρακόσης (89′ Δρόσης), Αναστασόπουλος (46′ Σέχου Σ.), Μαυροβουνιώτης, Ζυγοκώστας (46′ Στατήρης).