Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Επεισοδιακή πρόκριση Αγίας Παρασκευής – Φωνές Μικρασιατικού

Published

on

Εκπληκτικό και επεισοδιακό παιχνίδι διεξήχθη στην Αγία Παρασκευή, όπου η τοπική ομάδα πανηγύρισε δύσκολη πρόκριση 2-1 κόντρα στον Μικρασιατικό. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το τρίτο ημίχρονο είναι γεμάτο σοβαρών παραπόνων για το συγκρότημα της Καισαριανής, αφού στον σύλλογο θεωρούν κάτι περισσότερο από τραγική την διαιτησία του Ευαγγέλου. Μάλιστα, τα νεύρα ήταν αρκετά τεταμένα μετά την λήξη και ο Δωριάδης είδε κόκκινη κάρτα έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών επειδή κλώτσησε την πόρτα.

Όσον αφορά τα παράπονα των ‘μπορντοκιτρίνων’, θεωρούν ανύπαρκτο και κωμικό το πέναλτι του Βουτυρά στον Τζίτζη με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1. Επιπλέον αναρωτιούνται, γιατί ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του επόπτη στο πλάγιο από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ άδικες κρίνουν τις δεύτερες κίτρινες που έφερε την αποβολή των Βουτυρά και Μποτσιβάλη, οι οποίοι δεν εξύβρισαν τον διαιτητή. Τέλος, ζητούν και δύο πέναλτι σε τράβηγμα του Πετρίτση στο 68′ και σε χέρι αμυνόμενου έπειτα από προσπάθεια του Ντάνο στο 83′.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Γκίνης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 22′ με κοντινή εκτέλεση έπειτα από συνδυασμό με τον Πρασσά. Στην συνέχεια η Santa προσπάθησε να ισορροπήσει, πήρε μέτρα και ισοφάρισε στο 41′ χάρις το όμορφο σουτ του Καρβούνη. Στο 73′ ο Τζίτζης κερδίζει πέναλτι από τον Βουτυρά ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στον πάγκο του Κώστα Σταμπουλίδη και ο Τσώνης πετυχαίνει την τρίτη σερί ανατροπή των ‘ασπρόμαυρων’ απέναντι στον Δωριάδη.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Καρατζίκας Α., Καραγιαννίδης Ι.

Αγ.Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Χατζηπέτρος (46′ Τριανταφύλλου), Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Ξηντάρας, Τσοπανάκος (80′ Κάππος), Κράσι, Καρβούνης, Μπότης (75′ Μυλωνάς).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Παούρης (65′ Μποτσιβάλης Χ.), Βιτζηλαίος (75′ Κολοβός Α.), Πετρίτσης, Πρασσάς, Γκίνης (46′ Ντάνο).