Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακό διπλό η Αγία Ελεούσα, 2-0 τον Αγιο Θωμά

Published

on

Σε ένα ματς με επεισοδιακό φινάλε, η Αγία Ελεούσα επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί του Αγίου Θωμά και παρέμεινε μια ανάσα από την κορυφή.

Με 28 βαθμούς είναι στη 2η θέση μαζί με το Χαλάνδρι, ενώ ο Αγιος Θωμάς έμεινε στους 22 και υποχώρησε στην 6η θέση.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 67′ ο Κρητικός με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κέσκο, και στο 88′ ο Καραδήμας διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αμέσως μετά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων φέρεται να απευθύνθηκε υβριστικά προς τους φίλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη μεταξύ παιχτών και παραγόντων. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από αρκετά λεπτά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με τον διαιτητή να περιορίζεται σε μία κόκκινη κάρτα στον Μαλάι των γηπεδούχων…

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κουζέλης (46′ Νικάκης), Μπόκος (77′ Βαϊόπουλος), Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας (77′ Βάρφη), Τζώρτζης, Τσινιάς (82′ Μαλάι), Γεωργογιάννης, Τσιγαρίδας (82′ Μάκο), Κολοβός.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Γεωργόπουλος (46′ Μαζμανίδης), Κρητικός, Κύβελος, Μπάκας, Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (69′ Μαθιούδης), Λαδένογλου (59′ Κέσκος), Τουφεξίδης (59′ Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς (71′ Γιαννόπουλος).