Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακό διπλό ο Αγιαξ Ταύρου, 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Σε έναν αγώνα με επεισοδιακό φινάλε, ο Αγιαξ Ταύρου επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί του Κένταυρου Βριλησσίων, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Θαναηλάκη (φωτό) που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του.

Εφτασε έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος έμεινε στους 5.

Ο Αγιαξ ήταν ανώτερος σε όλο το ματς, αλλά χρειάστηκε να φτάσει στο 74΄για να ανοίξει το σκορ με τον Θαναηλάκη, που είχε μπει σαν αλλαγή. Στο 84΄ο κεραυνός του Παπανδρέου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 90΄έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Κανέλλος των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Αγιαξ, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να δείχνει παίζετε και στην αντεπίθεση ο Θαναηλάκης έκανε το 0-2. Επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων να απειλεί με αποχώρηση της ομάδας, κάτι που τελικά δεν συνέβη με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη φάση ο Κανέλλος αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, και απομένει να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Μανίκας Β., Τσαντήλας, Μανίκας Ν., Κανέλλος, Πιπέρας, Γεωργαμλής (46΄Λεμονής), Σταματόπουλος (46΄Λίτινας).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής Αλ., Χασιώτης, Στρέφη (70΄Καβαλάρης), Ηρακλής Αν., Μαρούσης, Σέχου Γ., Παπανδρέου (86΄Κατσής), Βλάμης (62΄Μπαρμπαλιάς), Σέχου Σ. (46΄Θαναηλάκης), Γκουτσούλας, Γκαρδιακός (86΄Σωτηρόπουλος).