Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακό διπλό ο ΠΑΣ Γαλάτσι, 1-0 τον Ιάσωνα

Published

on

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση το οποίο σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ παιχτών και παραγόντων, ο ΠΑΣ Γαλάτσι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιάσωνα με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση μαζί με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ ο Ιάσωνας έμεινε στους 12 βαθμούς και τη 11η θέση, με τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 47′ ο Θεοδωρακάτος έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 60′ υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο πρόεδρος του Ιάσωνα Νίκος Φούσκας και ο προπονητής τους Γαλατσίου Γιάννης Μητρούσης. Η ένταση επηρέασε και το παιχνίδι με τα συνεχή δυνατά μαρκαρίσματα να φέρνουν την αποβολή του Καραγιάννη των φιλοξενούμενων στο 75′ με 2η κίτρινη κάρτα.

Με τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδιοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο…Τελικά ο διαιτητής απέβαλλε τους Κουρεμάδα και Γέρο των γηπεδούχων, και τους Μανέτα και Ραπάι των φιλοξενούμενων.

ΙΑΣΩΝ: Πιτσινής, Σιδέρης (55′ Μπράβος), Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμάδας, Βιτσέρσκι (55′ Κερασιώτης), Αποστολόπουλος (75′ Σταθόπουλος), Τραγανός, Γέρος, Μουζάι, Χαλάς.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Καραγιάννης, Θεοδωρακάτος (80′ Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (80′ Μπουλάρι), Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (90′ Ξυδούς), Μπαϊράμι (60′ Μανέτας).