Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακό διπλό το Καματερό, 2-1 τον Ιάσωνα

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και με πολλές δυνατές μονομαχίες και νεύρα, το Καματερό νίκησε εκτός έδρας τον Ιάσωνα με 2-1.
Ετσι έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Ιάσωνας παραμένει χωρίς βαθμό.
Στο πρώτο ημίχρονο χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ήταν η έλλειψη ρυθμού και τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Το Καματερό ευτύχησε ωστόσο στις μοναδικές καλές στιγμές που δημιούργησε, να σκοράρει και στην ουσία να πάρει μεγάλο προβάδισμα για την υπόθεση νίκη. Στο 29′ ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ στη καρδιά της άμυνας και ο Μπίμπιζας άνοιξε το σκορ με υπέροχη κεφαλιά, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική. Τρία λεπτά αργότερα, ο Παλυβός με εξαιρετική ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τσαναχτσίδη. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παναγιωτόπουλος. Στην μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, το σουτ του Νάσιου έδιωξε δύσκολα ο Στουραΐτης. Το 0-2 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα κόρνερ στο 49′ και έπειτα από την εκτέλεση του Καθαρόπουλου, ο Ριζάς με άπιαστη κεφάλια έβαλε και πάλι την ομάδα του στο ματς κάνοντας το 1-2.. Τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες συνέχισαν να επικρατούν με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι ήθελαν πολύ το αποτέλεσμα. Στο 78′ ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Ζαχαρόπουλο, εκείνος πέρασε έξω από την περιοχή τον γκολκίπερ Ράπτη που τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να δείχνει το φάουλ και κίτρινη στον τερματοφύλακα. Στο 82′ μετά από μια ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Στουραΐτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση. Ο Ιάσωνας πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά την εστία του Ανδρεοσόπουλου που είχε περάσει στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με το 1-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
ΙΑΣΩΝΑΣ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Ράπτης, Ηλιακίδης, Μαρίνης (64′ Σπυρόπουλος), Ριζάς, Τσαναχτσίδης (50′ Κουμεντάκος), Κουρεμάδας (55′ Μαλλιώρας) Μπαρμπαλιάς, Καθαρόπουλος, Σταθόπουλος, Τρυφέρης, Νάσιος.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Καλύβας): Στουραΐτης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Khachidze, Μπίμπιζας, Παππάς, Παπαϊωάννου (46′ Raphael), Δουγιέκος (46′ Σπυρόπουλος, 82′ Ανδρεοσόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παλυβός (88′ Κολοκοτρώνης).
ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ