Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Επεισοδιακό ματς στην Γκορυτσά, 3-2 ο Βύζας τον Πυρρίχιο

Published

on

Επεισοδιακή νίκη για τον Βύζα Μεγάρων, που έφυγε αλώβητος από την Γκορυτσά καταβάλλοντας με 3-2 τον μαχητικό Πυρρίχιο, ο οποίος έχει παράπονα από το διαιτητή   Φίτσα.

Οι φιλοξενούμενοι υπό τις οδηγίες του Μάκη Πανταζή, κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκαν 3-0 με δυο γκολ του Δρίτσα(27’, 42’) και ένα του  Κλωνάρη Γ.(4’).  Για τη φάση του τρίτου γκολ του Βύζα ο Πυρρίχιος διαμαρτυρήθηκε ότι είχε προηγηθεί φάουλ υπέρ του. Λίγο αργότερα ο διαιτητής Φίτσας απέβαλε από τον Πυρρίχιο τον Χρήστο Κομιώτη, που δέχτηκε δυο κίτρινες σε διάστημα δυο λεπτών(43’, 45’) και οι δύο για διαμαρτυρία. Στη συνέχεια και όπως γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνας ο Κομιώτης τον απείλησε φραστικά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αν και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να μειώσουν  σε 3-2 με γκολ των Παπαδόπουλου(53’ πέναλτι- χέρι αμυντικού) και Ερμπαλίδη(63’), ενώ στο 82’ είχαν δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου.

Μετά τη λήξη του αγώνα και όπως έχει γράψει ο διαιτητής Φίτσας στο φύλλο αγώνος, ο Κομιώτης περίμενε τον διαιτητή έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν. Επίσης ο ίδιος παίκτης γράφει ότι κλώτσαγε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών  για να μπει μέσα και έβριζε τον διαιτητή και έκανε άσεμνες χειρονομίες από το παράθυρο. Επίσης για εξύβριση γράφτηκε στο φύλλο αγώνος και ο Μυφταράγκο από τους γηπεδούχους.  Λόγω των παραπάνω ο διαιτητής έφυγε από το γήπεδο κατόπιν συνοδείας αστυνομικής δύναμης.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Βασιλειάδης, Μερχάι, Μαυροδόντης, Παντελής(62’ Λαζαρίδης), Μυφταράγκο, Πιπερίδης(75’ Ερμπαλίδης), Αποστολόπουλος(46’ Φαμελιάδης), Παπαδόπουλος, Σότα, Κομιώτης.

ΒΥΖΑΣ: Κατσικούρης, Μάλλης, Τσιγκρής(59’ Μουσκάι), Χατζηπαππάς, Εμετό, Κουρκούτης, Παναγιωτόπουλος(80’ Βασίλαινας), Κλωνάρης Π., Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Δέσκος(80’ Πανταζής).