Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Επεισοδιακό… ματς στις Τζιτζιφιές με “φάε ψάρι”…και “κεφαλοκειδώματα”…

Published

on

Μετά από ένα άκρως επεισοδιακό ματς στο γήπεδο της Παραλίας ο Παντζιτζιφιακός επικράτησε με 4-2 του Νέου Ικόνιου.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο μέρος με γκολ των Χρήστου (δυο) στο 12’ και στο 38’ και του Νικολόπουλου στο 44’(3-0)

Στην επανάληψη το Ικόνιο μείωσε με τον Θεοδώρου στο 55’ και πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τέταρτο τέρμα με τον Νικολόπουλο (4-1) με τον ποδοσφαιριστή  Χονδρουδάκη Π. να διαμαρτύρεται για οφσάιντ στον Α’ Βοηθό λέγοντας «Φάε ψάρι τα έχεις χάσει όλα»   και να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Αλατσάκη αποχωρώντας από το ματς.

Στο 68’ ο Θεοδώρου και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Με την λήξη του παιχνιδιού και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα  τους Σύρμα και Τριμίτση από το Ικόνιο και Καρανάσο από τον Πατζιτζιφιακό καθώς πήραν μέρος σε επεισόδια με «κεφαλοκλειδώματα» και «σφαλιάρες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διαιτητής  και συνεχίζει   «φίλοι των φιλοξενούμενων έσπασαν την εξωτερική πόρτα του χώρου τον αποδυτηρίων και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μας, προλάβαμε να εισέλθουμε εντός των αποδυτηρίων και κλήθηκε η Αστυνομία”.

Παντζιτζιφιακός: Κραβαρίτης, Μπινάτσης, Αδαμίδης(46′ Γκερπίνης), Καρανάσος, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Χρήστου, Μήτσιος, Μπαλαμπάνης(67′ Papa), Νικολόπουλος, Τρίχας(67′ Δανάς).

Νέο Ικόνιο: Χιώτης, Θεοδώρου, Φρονιάδης, Σακάλογλου, Κόντζογλου(46’Τσιρίδης), Σύρμας, Γαλάνης(87′ Τριμίτσης), Κοντογεώργης, Παπαϊωάννου(66′ Ταλαμπέκος), Χονδρουδάκης Γ., Χονδρουδάκης Π.