Connect with us

Uncategorized

Επεισοδιακό 1-1 στην Νεάπολη…

Published

on

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο οποίο οι ιθύνοντες της Βάρης καταγγέλλουν ότι μέλη της αποστολής και φίλοι του συλλόγου δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς και ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ο Ιωνικός έσωσε την “παρτίδα” ισοφαρίζοντας στο στο 96’ και διατηρήθηκε στην κορυφή, έτσι με νίκη την Κυριακή στην Μύκονο με αντίπαλο την Άνω Μερά στέφεται πρωταθλητής καθώς στην οποιαδήποτε ισοβαθμία με Πανναξιακό και Ατρόμητο Πειραιά έχει το πλεονέκτημα..

Οι φιλοξενούμενοι «τόλμησαν» να προηγηθούν στο 67’ με τον Βατίστα πράγμα που φάνηκε να μην αρέσει στους Νικαιώτες σκορπίζοντας τον εκνευρισμό σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα. Στο 86 ο τερματοφύλακας του Αστέρα Ούσιος βρέθηκε στο έδαφος σε διεκδίκηση με επιθετικό των γηπεδούχων με τον Σκαφτούρο να μην βλέπει με καλό μάτι την καθυστέρηση αυτή και να επιτίθεται στον πορτιέρο. Στο σημείο αυτό υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και 6λεπτη διακοπή. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Ιωνικός πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 96’ με τον Μαριόλη (1-1) και παράλληλα την λύτρωσε τους φίλους της ομάδας του που είχαν αρχίσει να ανησυχούν…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Κ.Αστέρα Βάρης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, που απέδειξαν μέσα στη “ζούγκλα”της Νίκαιας ,ποιά είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Για εμάς και αυτούς που ήταν στη Νίκαια απόψε ηθικοί πρωταθλητές είστε εσείς. Τον άτυπο τίτλο τον χαρίζουμε στον Ιωνικό που κατάφερε να μας ισοφαρίσει στο 102! Για εσάς κύριε διαιτητά,σας συγχωρούμε διότι και εσείς φοβηθήκατε !

Και για ακόμη μια φορά Συγχαρητήρια !

.Διαιτητής:  Μακρής (Αργολίδας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Κουμουλίδης, Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Ατματσίδης, Μαριόλης, Γεωργίου (75′ Αχλαδιώτης), Παπαδάκος (60′ λ. τρ. Ίγκλι), Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης (70′ Κατσαβριάς), Λαμπρινάτος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κώστας Μπεχλιβανίδης): Ούσιος, Καμπάσης, Σκουρλής, Πλίτσης, Κοζής (80′ Κολοφώτης), Στρατής, Παπαδημητρόπουλος, Κάρδαρης, Καββαδίας (63′ Βατίστας), Λαναράς, Καρδαμίτσης (46′ Αλεξίου).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply