Connect with us

stoplekto

Επεισοδιακό 2-2 Σαρωνικού- Σταμάτας

Συμπλοκές με τη λήξη του αγώνα

Published

on

Όρθιος στάθηκε ο ΑΟ Σταμάτας στην ζούγκλα του Σαρωνικού καταφέρνοντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον ένα πόντο της ισοπαλίας. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από ένταση και πάθος ενώ στο τέλος του αγώνα ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο δεξί μπακ της Σταμάτας Δεσύλλα. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους ποδοσφαιριστές της Σταμάτας να υπερασπίζονται τον συμπαίκτη τους ενώ στο γήπεδο μπήκαν και οπαδοί των γηπεδούχων. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι συμπλοκές δεν πήραν έκταση.

Αναφορικά με τον αγών ο Σαρωνικός προηγήθηκε δύο φορές με τον Αλεξίου αλλά για λογαριασμό της Σταμάτας «μίλησαν» ισάριθμες φορές τα αδέλφια Τσεβά. Στο 51΄ο Χρήστος Τσεβάς ισοφάρισε για πρώτη φορά ενώ στο 92΄ ο «Μπάτι- γκολ», Κώστας Τσεβάς, πήρε την μπουκιά από το στόμα των γηπεδούχων, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Με το γκολ αυτό ο Κ. Τσεβάς έφτασε τα 12.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι η Σταμάτα έχασε πέντε τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

ΣΤΑΜΑΤΑ :Πετράκης, Δεσύλλας, Μίρης, Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας κ, Καλογήρου, Πράσινος (46΄Τζόλας), Συμεωνίδης, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply