Connect with us

stoplekto

Επεισόδια και αποβολές στο Ατρόμητος- Αχαρναϊκός

Νίκησε 2-0 ο Αχαρναϊκός

Published

on

Τέσσερις αποβολές, επεισόδια στο ημίχρονο και δύο γκολ του Αχαρναϊκού σημάδεψαν τη νίκη της ομάδας του Μενιδίου στον Πειραιά επί του Ατρόμητου.

Τα γκολ της νίκης για τον Αχαρναϊκό πέτυχαν οι Μωυσιάδης (17΄) και Λαναράς (80΄), ενώ στο 85’ ο Ιτζόγλου απέκρουσε πέναλτι του Μυλωνά.

Στο ημίχρονο οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού καταγγέλλουν ότι ο Κουκάς του Ατρόμητου μπήκε στα αποδυτήρια και προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. Ακολούθησε σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο διαιτητής Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών, απέβαλλε στην ανάπαυλα τέσσερις ποδοσφαιριστές, δύο από κάθε ομάδα. Κόκκινη είδαν οι Κουκάς, Ουσταμπασίδης του Ατρόμητου και οι Μωυσιάδης, Χριστόπουλος του Αχαρναϊκού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπέλιας (64’ Φίλος), Καβαλάς, Βασιλόπουλος (74’ Γεωργούλης), Κουκάς, Μαζαράκης, Αγγέλου, Λοϊζίδης, Μανουλίδης (30’ Ουσταμπασίδης), Δαλάζης, Μυλωνάς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιτζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης (60’ Ζούμας), Χριστόπουλος, Νταβαρίνος (74’ Δήμας), Δημάκης (54’ Μπίρης), Λαναράς

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply