Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεσε από την κορυφή ο Χολαργός, 2-2 εκτός με τον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ο Χολαργός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ψυχωμένο Χολαργό, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2.

Ετσι υποχώρησε στη 2η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος με 8 βαθμούς ισοβαθμεί στην 9η θέση με τα Σούρμενα.

Στο 25′ ο Ζαχαρόπουλος έκανε το 0-1 για τον Χολαργό, που στο 30′ είχε και δοκάρι με τον Σπαγή. Στο 60′ ο Κένταυρος κέρδισε πέναλτι, με τον Θεοδωρίδη να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ στο 78′ ήταν η σειρά του Χολαργού να κερδίσει πέναλτι, με τον Χατζή να ευστοχεί και να κάνει το 1-2. Ομως στο 90+2′ ο Χαλκιόπουλος έκανε το τελικό 2-2, στερώντας έτσι από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Κολλιάκος, Μαραθωνίτης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Γαλανάκης, Μπεκιάρης, Καλουτσάς, Μανίκας Β. (74’ Ζαχαρόπουλος), Θεοδωρίδης, Χρύσου (46’ Δέτσης), Μανίκας Ν., Κανέλλος, Παπαγεωργίου (46’ Κουλούρης), ΧαλκιόπουλοςΜπρίλης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): ΜαρκήςΓερώνυμος (70’ Μπαλαχτσής), Αλικάι, Πλούμης (60’ Μιχελής), ΣπαγήςΤσουτσουδάκηςΣτρατάκος (46’ Τριάντης), Τσίρος, Πρισιμιτζής (65’ Χατζής), Ζαχαρόπουλος, Σκούμας.