Connect with us

8ος Όμιλος

Επεσε με το κεφάλι ψηλά ο Ακράτητος, ήττα 0-2 από τον Αιολικό

Published

on

Σε ένα ματς όπου το σφύριγμα της λήξης βρήκε και τους δύο απογοητευμένους, ο Αιολικός νίκησε εκτός έδρας τον Ακράτητο με 2-0.

Οι νικητές δεν μπόρεσαν να χαρούν τη νίκη τους αφού η ευρεία νίκη της Θύελλας Ραφήνας δεν τους άφησε πολλά περιθώρια και έτσι έμειναν στην 2η θέση. Από την άλλη πλευρά ο Ακράτητος, αν και αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και παρά το γεγονός πως έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με 10 παίχτες, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί. Κατά γενική ομολογία πάντως, η ομάδα των Ανω Λιοσίων άξιζε καλύτερης τύχης στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά πλήρωσε το όχι καλό ξεκίνημα αλλά και κάποιους << εξωγενείς >> παράγοντες….

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14΄όταν ο Πρωτούλης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 21΄το φάουλ του Λαμπράκη σταμάτησε στο δοκάρι, και οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Μίλιτς με πλασέ έκανε το 0-2. Στη συνέχεια το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να χάνουν σωρεία ευκαιριών, αλλά η εκατέρωθεν αστοχία αλλά λκαι η εξαιρετική εμφάνιση των γκολκίπερς Μουζάκη και Πιττάτζη κράτησαν το σκορ στο 0-2.

Ο Ακράτητος ολοκλήρωσε το ματς με 10 πάιχτες λόγω αποβολής του Κοντιζά στο 54΄με 2η κίτρινη.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Τσαπούρας (80΄Πρίντεζης), Μιχαηλίδης, Βουρνάζος, Λουβερδής, Κοντιζάς, Χριστόπουλος (65΄Μαρκόν), Ρεμούνδος (65΄Αμπάρα), Κατσιούλης (80΄Νικολάου), Μιχάλης (46΄Σουρτζής), Καριατλής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πιττάτζης, Αγριμάκης, Ψάνης, Κεσίδης (50΄Βουκομάνοβιτς), Γιουκαρής, Κρητικός, Λαμπράκης, Ζώνας, Μίλιτς, Πρωτούλης (85΄Αλαγιάννης), Μπουρούς.