Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επετειακή εμφάνιση για τα Πετράλωνα

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσαν τα Πετράλωνα…

Με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 60 χρόνων (1964-2024) από την ίδρυση του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού σωματείου των Πετραλώνων, του θρυλικού ΑΟ Πετραλώνων, που ήταν η μοναδική ομάδα συνοικίας των Αθηνών που κατάφερε να αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία, καθώς συμμετείχε τρεις σεζόν στη Β΄ Εθνική (1972-73, 1973-74, 1979-80) και άλλες δυο στην Γ΄ Εθνική (1980-81, 1981-82), η ΑΕ Πετραλώνων, που αποτελεί συνέχεια του ΑΟΠ, τιμώντας την ιστορία του συλλόγου θα αγωνιστεί φέτος με επετειακή εμφάνιση στα χρώματα (κόκκινα μαύρα) του ΑΟ Πετραλώνων.

Το αθλητικό υλικό της ομάδας είναι χορηγία του Car and Driver και χθες ο εκδότης και διευθυντής του Car and Driver Νίκος Μερτέκης και ο εμπορικός διευθυντής Γιάννης Κουλουρίδης παρέδωσαν το εξαιρετικής ποιότητας υλικό στους παράγοντες της ομάδας και ευχήθηκαν να είναι γουρλίδικες οι νέες εμφανίσεις.

Από τη πλευρά τους ο προπονητής της ομάδας Αυγέρης Πάσχος και ο αρχηγός Στέλιος Βολικάκης ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Car and Driver για την χορηγία.

Στη φωτογραφία (από αριστερά) Νίκος Μερτέκης (εκδότης Car and Driver), Στέλιος Βολικάκης, Γιώργος Καργιώτης, Γιώργος, Σέργης, Κώστας Βολονάκης, Γιαννης Κουλουρίδης (εμπορικός διευθυντής)