Connect with us

stoplekto

Επιασε δουλειά στον Εθνικό Αστέρα ο Πολυμέρης

Published

on

Ο Μαρίνος Πολυμέρης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Πανάκη στη τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα. Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Βασίλης Αδαμάκης, επέλεξε τον νεαρό τεχνικό, ώστε να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν στην προσπάθεια που καταβάλει στο τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Μετά από 11 αγώνες, αριθμεί 12 βαθμούς (3Ν-3Ι-5Η) στην έβδομη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος προπονητής έκατσε και πέρυσι στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» πιάνοντας δουλειά τέλη Νοεμβρίου. Επιπροσθέτως, έχει κοουτσάρει ως πρώτος τεχνικός τον Γ.Σ. Καισαριανής, ενώ κάθισε στο πλάι των Βαγγέλη Ιντζέκαρου και Νίκου Λιβαθινού στην Αγία Παρασκευή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Φέτος, ξεκίνησε ως πρώτος βοηθός του Φώτη Θανέλλα στην Προοδευτική, αποχωρώντας εν τέλει αρχές Οκτωβρίου.

Βοηθοί στη νέα του πρόκληση που ήδη ξεκίνησε, θα είναι ο Γιάννης Πετρίδης (βοηθός), ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Χάρης Σεφέρος (γυμναστής) και ο Βασίλης Κωνσταντάρας (φυσιοθεραπευτής), υιός του άλλοτε τερματοφύλακα της ομάδας και προσφάτως αποθανόντα, Αλέξη.