Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιασε κορυφή η Διάνα Ηλιούπολης, 3-0 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 3-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 16 βαθμούς και συγκατοικεί στο βαθμολογικό ρετιρέ με τον Πανερυθραϊκό, ενώ η Θύελλα έμεινε στους 11 και ελίναι στην 5η θέση με Ηράκλειο και Ατταλο.

Στο 30′ ο Φάρος έκανε το 1-0, με τον Κετσετζόγλου στο 38′ να κάνει το 2-0. Στο ημίχρονο δημιουργήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο προπονητής της Θύελλας Ανδρέας Μαντζούνης και ο γυμναστής της Διάνας Γιώργος Μούτος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 68′ με το 2ο προσωπικό του γκολ ο Κετσετζόγλου.

Διαιτητές:Νικολάου Σ., Καφρίτσας, Σταύρογλου.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Αράχωβας, Πανίδης, Ποντικάκος, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (70’ Δάρρας), Χάλος (80’ Νίκολι), Κετσετζόγλου (87’ Δετοράκης), Φάρος, Καζάκος (87’ Αλεξανδρής)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαντζούνης): ΚαβακλήςΤζίφαςΜινάι, Σκλαβενίτης, Μπαρδώσας (25’ λ.τρ. Στάθης), Ταχιράι, Ηρακλέους (46’ Τσαουρδάς), Γιαννακόπουλος, Καλλιοντζάκης, Αναστασίου (80’ Δημητρίου), Πατρίκιος  (46’ Νταλάκας)