Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Αλεξανδρόπουλο, Νικολάκη- Έκλεισε και Οικονομόπουλο

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr που ήθελε τον χαρισματικό οπισθοφύλακα Φίλιππο Αλεξανδρόπουλο και τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Νικολάκη να αποτελούν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού. Παράλληλα, με τα χρώματα της ιστορικής ομάδας θα αγωνίζεται ο κεντρίκός αμυντικός, Γιώργος Οικονομόπουλος. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξανδρόπουλου Φίλιππου, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αποκτήθηκε από τον Πανελευσινιακό, του Οικονομόπουλου Γιώργου (κεντρικός αμυντικός) καθώς και του τερματοφύλακα Νικολάκη Δημήτρη.

Παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Νίκος Μπερνιδάκης, ο Ιάσονας Κόκκαλης, ο Μπάμπης Σταμπούλογλου καθώς και ο Βαγγέλης Καμπάσης με την διοίκηση της ομάδας να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Φιλικό την Κυριακή 4/1

Προγραμματισμένο φιλικό υπάρχει για την ομάδα μας, την Κυριακή 4/1 στις 15.00 με αντίπαλο το Μαρτίνο. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο το παιχνίδι στην Νεάπολη, κόντρα σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) έτσι ώστε να γνωρίσουν τους νέους παίκτες καθώς και τον νέο προπονητή. Στο γήπεδο θα πωλούνται και λαχνοί στήριξης (κληρώνουν ένα Opel Corsa) καθώς και προσκλήσεις για την εκδήλωση στο Κόντρα Τέμπο όπου θα πραγματοποιηθεί στις 16/1 και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply