Connect with us

3ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Αποστολάκη στο Λουτράκι

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας stoplekto.gr που ήθελε τον Κώστα Αποστολάκη να ανανέωνε τη συνεργασία του με το Λουτράκι. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οράνιε:

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ανανεώσεις στους οράνιε, αφού μετά τους Μαυρέλη, Σιώκο, Χρυσαφίδη, ο Κώστας Αποστολάκης είναι ο επόμενος παίκτης που ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με τον Παναργειακό) και έχασε ολόκληρο το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, θα φορέσει τη φανέλα των οράνιε για 6η συνεχή χρονιά έχοντας συμπληρώσει 144 συμμ. και έχοντας σκοράρει 79 φορές.

Ο ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της διοίκησης για την στήριξη που του πρόσφεραν, στάθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του,  ενώ αναφέρθηκε και στο συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Ευχαριστώ, πρώτα απ’όλα, όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Καναβό που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές του τραυματισμού μου  και με στήριξαν σε όλους τους τομείς.  Πέντε χρόνια τώρα έχω ζήσει τα πάντα με αυτή την ομάδα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη χρονιά θα φοράω τη φανέλα του ΑΟΛ. Δυστυχώς, η περσινή χρονιά συνοδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό μου, ο οποίος μου στέρησε τη μισή σεζόν και δεν με άφησε να προσφέρω όσα θα ήθελα. Όλο αυτό με έχει πεισμώσει και θέλω φέτος να επιστρέψω πάλι γερός και δυνατός και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Δουλεύω πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα με τον φυσικοθεραπευτή κ. Αλέξανδρο Δημογέροντα, τον οποίο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη του και θα είμαι πιστεύω πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία στο νέο Πρωτάθλημα».

Μίνι βιογραφικό:

Ημ. Γένν. 24/11/1983

Στους οράνιε από το καλοκαίρι του 2010. 144 συμμ./79 γκολ

Προηγούμενες ομάδες: Λουτράκι 93 ΑΠΣ, Μαρκό ΠΑΕ, Παμβοχαϊκός, Μεσσηνιακός, Ακράτητος ΠΑΕ, Καβάλα ΠΑΕ, Θρασύβουλος ΠΑΕ, ΑΣΣ Αίας Σαλαμίνας ΠΑΕ, Σ.Φ Ολυμπιακός Λουτρακίου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει οι άνθρωποι των οράνιε, οι ανανεώσεις και οι τυχόν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου, έτσι ώστε με την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου να αρχίσουν οι απαραίτητες κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.