Connect with us

5ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Γιώρα στο Μοσχάτο

Published

on

Αυτό που ενδιαφέρει την ΑΕ Μοσχάτου και μόνο είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι αντάξιο της ιστορίας και των προσδοκιών της κατηγορίας.

Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Σπάθα να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου, για να έχει και συνέχεια με τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Δεύτερο πρόσωπο κατά σειρά που τα βρήκε στέγη στο Μοσχάτο ήταν ο Χριστόφορος Ντούμπερετ.

Παρ’ όλα αυτά, οι προσθήκες δεν ολοκληρώνονται κυρίως σε μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό οι “πράσινοι” που φιλοδοξούν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή, ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιώρα.

Ο Θηριώδης πορτιέρο με καταγωγή από την Έδεσσα τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Πειραιά, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεργαστεί και πάλι με τον Βασίλη Σπάθα.

Οι δυο τους είχαν δουλέψει για αρκετό καιρό στο Κερατσίνι σε μια από τις καλύτερες πορείες που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος και το ίδιο φιλοδοξούν να γίνει και φέτος.

Ο Γιώρας έχει παραστάσεις από την κατηγορία κατακτώντας πέρυσι τον τίτλο στον 7ο όμιλο με τη φανέλα του Αιγάλεω. Με την ίδια ομάδα είχε σηκώσει κούπα στο τοπικό πριν τρια χρόνια ενώ ανάλογα συναισθήματα βίωσε και με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε  Κερατσίνι και ΑΕ Χαλανδρίου, όπως και στην ομάδα της γενέτειρα τους τον Εδεσσαϊκό.

Με την κίνηση αυτή ο Στέφανος Φαναρίτης δείχνει ότι οι βλέψεις του και φέτος είναι υψηλές.