Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβεβαίωση με Θανόπουλο στον “Φονέα”

Published

on

Επιβεβαιώνεται ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Δημήτρη Θανόπουλο να αποτελεί τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του Φωστήρα.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον “φονέα” και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Θύμιου Γεωργούλη.

Αναλυτικά, το κείμενο

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Θανόπουλο.
Ο γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1987 ποδοσφαιριστής μετά από κρούση που δέχτηκε από την διοίκηση μας απάντησε θετικά, και είναι δεδομένο ότι ως ακραίος επιθετικός και με την εμπειρία που διαθέτει θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.
Σε 9 συμμετοχές με τον Άγιο Ιερόθεο πέτυχε 6 γκολ στον 7ο όμιλο στο α’ εξάμηνο έχοντας περάσει από Άρη Πετρούπολης, Άγιο Ιερόθεο, Ηλυσιακό, ΑΕ Κηφισιά, Ιάσονα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθος, Παναιτωλικός, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Λαμία, Παναχαϊκή, Πανθρακικός, Θρασύβουλος και Ολυμπιακό. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Θανόπουλο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.