Connect with us

3ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Κόρμαλη-Ανακοινώθηκε και ο Παππάς

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Σάκη Κόρμαλη να αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Ζευγολατιού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μιας και διέρρευσε στα διάφορα αθλητικά site η πληροφορία απόκτησης του ποδοσφαιριστή Σάκη Κόρμαλη, πριν προλάβουμε να τον ανακοινώσουμε, οφείλουμε να τον ανακοινώσουμε και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας μας. Έτσι λοιπόν ανακοινώνουμε και επίσημα τον ποδοσφαιριστή Σάκη Κόρμαλη. Ο Σάκης είναι 20 χρονών επιθετικός που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα. Μας έρχεται απο τον Αστέρα Μαγούλας ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Πανελευσινιακό.  Η διοίκηση του τον καλοσορίζει στην οικογένεια του ΑΟΖ και του ευχεται πάντα επιτυχίες με υγεία’.

Παράλληλα, ο νεοφώτιστος σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παππά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο.Ζευγολατιού ανακοινώνει και καλοσορίζει στην οικογένειά μας τον νεαρό ποδοσφαιριστή Γιώργο Παππά. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μετά τον ΑΟΛ και την Κόρινθο ’06 από όπου μας έρχεται επέλεξε τον ΑΟΖ για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Δεξιός οπισθοφύλακας σίγουρα θα αποτελέσει άλλη μια λύση για τον προπονητή μας Μιχάλη Βλάχο. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα και παντα με υγεία.