Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επιβεβαίωση με Μαστρογιάννη στο Γαλάτσι

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Στέργιο Μαστρογιάννη να αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του ΠΑΣ Γαλατσίου.

Το κείμενο

Νέο μεταγραφικό κτύπημα από την Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, που κατάφερε ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες, να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Στέργιο Μαστρογιάννη.

Ο 36χρονος άσσος που αποκτήθηκε από το Γαλάτσι, έχει πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία από επαγγελματικές και μη ομάδες, αφού έχει αγωνιστεί σε Άγιο Δημήτριο, Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα, Νέα Ιωνία, Σαρωνικό Αίγινας, Χαλκίδα, Αγία Παρασκευή, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Θρίαμβο Αθηνών, Ολυμπιακός Λαυρίου, Κορωπί, ΠΑΣ Κόρινθο, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, με τελευταίο του σταθμό τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Με την εμπειρία και την ποιότητά του, ο Μαστρογιάννης εκτιμάται ότι θα αποτελέσει έναν πολύ χρήσιμο εργαλείο, για την ομάδα του Γαλατσίου και τον προπονητή του συλλόγου Θοδωρή Κουτσουδάκη, αλλά και πηγή έμπνευσης για τους κατά πολύ νεαρότερους συμπαίκτες του που κοσμούν το ρόστερ της ομάδος του Γαλατσίου.

Καλωσορίζουμε τον Στέργιο Μαστρογιάννη, στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ.