Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Μιχελή στη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Στράτο Μιχελή να αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα της Διάνας Ηλιούπολης. Λίγες ημέρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ήρθε και η επιβεβαίωση η οποία αναφέρει:

Ακόμη ένα μεταγραφικό χτύπημα για τη ΔΙΑΝΑ που συνεχίζει πιο δυναμικά από ποτέ το μεταγραφικό ντεμαράζ! Παίκτης της ΔΙΑΝΑ θα είναι από τη νέα σεζόν ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς των τελευταίων χρόνων, ο Στράτος Μιχελής! Ο 33χρονος πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική αλλά και στην Ευρώπη (Ιντερτότο) με το Αιγάλεω, ενώ ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα των ομάδων: Καλαμάτα, Βέροια, Παναργειακός, Ιωνικός, Πανελευσινιακός, Παναχαϊκή, Εθνικός Πειραιώς, Εθνικός Αστέρας, Βύζας Μεγάρων και Ηράκλειο.

Ο Στράτος Μιχελής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΔΙΑΝΑ: “Αποχωρώ μετά από 14 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είμαι πλέον στη ΔΙΑΝΑ γιατί πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, με κάτι παραπάνω από αξιόλογους ανθρώπους να την απαρτίζουν. Ήδη υπήρχε ενδιαφέρον από τον περασμένο Δεκέμβρη, όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Η στάση του κ. Κόρρα, αλλά ειδικά του κ. Ζευγίτη, ο οποίος μου έδειξε από την πρώτη στιγμή την εκτίμησή του, ήταν αυτή που με έπεισε να υπογράψω στη ΔΙΑΝΑ. Άνθρωποι σαν τον κ. Ζευγίτη δύσκολα θα βρεθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!”.

Στη συνέχεια το νέο απόκτημα της ΔΙΑΝΑ δεν δίστασε καθόλου να θέσει ψηλά τον πήχη: “Μιλώντας για προσωπικούς στόχους, επιθυμία δική μου είναι πάντα να πρωταγωνιστώ. Όσον αφορά όμως και στο σύνολο της καινούργιας μου ομάδας, πιστεύω ότι έχουμε τα εχέγγυα να διεκδικήσουμε ακόμη και το πρωτάθλημα! Το ποδόσφαιρο πάντα είναι απρόβλεπτο και νομίζω ότι και εμείς μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο!”.

.