Connect with us

5ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Μυρθιανό στην Επισκοπή

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Δημήτρη Μυρθιανό να αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Επισκοπής.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας όπου έβαλε τη υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό, με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής
Ένας παίκτης που έρχεται για να δώσει κάτι από τη γνωστή του ταχύτητα ανεβάζοντας κατά πολύ τις φετινές προσδοκίες του ιδίου αλλά και της ομάδας μας είναι ο Δημήτρης Μυρθιανός.

Η Επισκοπή μας φέρνει στην οικογένειά της ένα παιδί που προέρχεται ποδοσφαιρικά από το Ρέθυμνο και που έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει. Ο Μυρθιανός πέρασε χθες από τα γραφεία και συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρό μας κ. Νικολιδάκη.

Λίγο μετά βγήκε και η σχετική ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μυρθιανού. Ο 24χρονος (έχει γεννηθεί στα Ρέθυμνο στις 13/8/1995), συμφώνησε με την ομάδα μας προκειμένου να βρίσκεται στο ρόστερ για τη σεζόν 2019-20. Πρόκειται για έναν ταχύτατο φουλ-μπακ ποδοσφαιριστή ύψους 1.74μ. ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των υποδομών του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Δημήτρης Μυρθιανός έχει συμμετοχές και αγωνιστική εμπειρία από την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κύπρου με τη Δόξα Κατοκοπιάς (2015-16 β’) ενώ έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό (2016-17α’) και στον Πανθηραϊκό (2016-17β’). Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με την ΑΕΜ (Γ’ Εθνική, 2017-18 και Α’ ΕΠΣΡ 2018-19).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Δ. Μυρθιανός: «Όλοι για τον κοινό στόχο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια της Επισκοπής. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τους ανθρώπους της ομάδας. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Επισκοπή είναι πολύ οργανωμένο σωματείο που δίνει στον ποδοσφαιριστή αυτά που θέλει για να εξελιχθεί. Θέλω να μπω σ’ αυτό το σύνολο και να δουλέψω για να βοηθήσουμε όλοι μαζί για τον κοινό μας στόχο».