Connect with us

3ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Παπαναστασίου στο Λουτράκι

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας stoplekto.gr που ήθελε τον Γιώργο Παπαναστασίου να αποτελεί τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα ανανέωνε τη συνεργασία του με τον ΑΟ Λουτράκι. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Μετά από ένα διάστημα αναμονής και αβεβαιότητας λόγω των κρίσιμων εθνικών πολιτικών εξελίξεων, οι διοικούντες του Α.Ο Λουτράκι επιστρέφουν με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση του μετεγγραφικού προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι ανανεώσεις  συνεχίζονται και αναμένονται να ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα ολοκληρωθούν και οι επαφές με ποδοσφαριστές που αποτελούν  τους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας.

Οι οράνιε σήμερα ανακοίνωσαν την ανανέωση συνεργασίας  με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαναστασίου.

Ο  24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αχαρναϊκό.  Με τη φανέλα των οράνιε πραγματοποίησε τη περσινή χρονιά 18 συμμετοχές , ενώ σκόραρε 2 φορές.

Τι πρέπει να ξέρετε για τον Γιώργο Παπαναστασίου

Ο Γιώργος Παπαναστασίου γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1991. Είναι γέννημα-θρέμμα του Α.Π.Ο Νικολακάκης και έχει διαγράψει πορεία από τις ακαδημίες του συλλόγου  έως και την πρώτη ομάδα. Την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό. Παρά το γεγονός ότι από τον περασμένο Μάρτιο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Αθήνας, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 18 συμμετοχές. Σημείωσε επίσης δύο πολύ κρίσιμα γκολ στις εντός έδρας  νικηφόρες αναμετρήσεις των οράνιε με Αιολικό (2-1) και Βύζα Μεγάρων (1-0).