Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβεβαίωση με Πετρίτση – Ανακοίνωσε και Κάππο η Αγία Παρασκευή

Published

on

Όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει προχθές (22/7), ο Κωνσταντίνος Πετρίτσης αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή για την Αγία Παρασκευή την φετινή περίοδο. Η φυγή των Καραπιπέρη-Σκόνδρα-Κουστουμπέκη δημιούργησε μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας και ο έμπειρος στόπερ αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ο πρώην μέσος της Ηλιούπολης, Άγγελος Κάππος. Ο 25χρονος θα δώσει σημαντικές βοήθειες στον Λευτέρη Αλεξάκη όπως διέπραξε πέρυσι στην προσπάθεια των κυανέρυθρων για παραμονή στα σαλόνια της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ‘Σάντα’ 

Ο ΑΟ Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις δύο πρώτες μεταγραφές του για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Πρόκειται για τον 28 ετών αμυντικό Πετρίτση Κωνσταντίνο και τον 25 ετών μέσο Κάππο Άγγελο.
Ο πρώτος πρόκειται για πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος την περασμένη σεζόν πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ με το Ηράκλειο και παράλληλα την άνοδο στην Γ’ Εθνική ενώ αγωνιζόταν στον σύλλογο του Ηρακλείου όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας όντας από τους βασικούς συντελεστές όλα τα τελευταία χρόνια με αρκετές συμμετοχές.
Ο δεύτερος, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Ηλιούπολης ως μέσος και είχε περίπου 25 συμμετοχές. Ακόμη έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Λαμίας και του Αχιλλέα Δομοκού.
Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.