Connect with us

5ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Στρίγγα στον Ηλυσιακό

Published

on

Τη φανέλα του Ηλυσιακού θα φοράει την επόμενη περίοδο ο Γιώργος Στρίγγας όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των κιτρινόμαυρων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Στρίγγα. Ο 19χρονος πλάγιος χαφ εξτρεμ (καλύπτει και τις δύο πλευρές) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και έκλεισε μονοετή συμφωνία συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.

Ο Γιώργος Στρίγγας γεννήθηκε στις 18/5/1995 στον Πύργο Ηλείας, έχει ύψος 1,80 και βάρος 70 κιλά.

Έχει μία συνεχώς ανοδική πορεία ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής ομάδων του Πύργου και σταδιακά συνέχιζε ώσπου τη σεζόν 2013-2014 πρωταγωνίστησε για να καταφέρει με την ομάδα του «Άρης Αρχαίας Ολυμπίας» να ανακηρυχθούν πρωταθλητές του νομού Ηλείας.

Ο νεαρός εξτρεμ μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε: «Από σήμερα γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ είναι μία ιστορική ομάδα από το 1927, πόλος έλξης και μαγνήτης για ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα. Ήταν ο πρώτος μου στόχος. Αποτελεί για εμένα τιμή και πρόκληση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία».

Η μεταγραφή Στρίγγα θυμίζει πολύ την περίπτωση Μασούρα, ο οποίος εξαργύρωσε τις δύο του επιτυχημένες χρονιές στα κιτρινόμαυρα με την μετακίνηση του στον Πανιώνιο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Λιονάκης, τόνισε: «Συνεχίζοντας την αναζήτηση μας στην ευρύτερη περιφέρεια καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια μεταγραφή, που θα βοηθήσει πολύ στην μελλοντική εξέλιξη του Συλλόγου. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί με ψυχή και όραμα. Βρήκε τη θέση που του αξίζει ανάμεσα μας και θα δώσει τον αγώνα του για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply