Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Τζανή στον Κισσαμικό

Published

on

Παίκτης του Κισσαμικού είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μηνάς Τζανής. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στον σύλλογο της Κρήτης, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του Stoplekto.gr. Οι κυανόλευκοι γίνονται η τέταρτη Κρητική ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο 30χρονος αμυντικός, αφού στο παρελθόν είχε φορέσει τα χρώματα του Ατσαλένιου, του ΟΦΗ και του Πλατανιά. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα, Ηρακλή Ψαχνών και Ερμιονίδα. Με αυτή τη προσθήκη ο τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος, γεμίζει τη φαρέτρα του με έναν ακόμη έμπειρο και αξιόλογο παίκτη, ο οποίος θα συμβάλλει τα μέγιστα στη δύσκολη συνέχεια των Κρητικών για τον 4ο Όμιλο της Γ’Εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη συμφωνία:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Μηνά Τζανή, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Μίλησα με τη διοίκηση και είδα ότι πρόκειται για πάρα πολύ σωστούς ανθρώπους και παράλληλα με κέρδισαν οι χειρισμοί του προέδρου και των συνεργατών του στο θέμα της μεταγραφής μου. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τους ανθρώπους που γνώρισα και έχω μάθει και τα καλύτερα για την ομάδα και ότι υπάρχει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στον Κισσαμικό ώστε να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply