Connect with us

8ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Τζόρνταν στην Επισκοπή

Published

on

Τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Μισέλ Τζόρνταν έφερε στην οικογένειά της η Επισκοπή.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεν χρειάστηκε παρά μία προπόνηση για να πείσει τον τεχνικό Γιώργο Λυρώνη ότι διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θέλει προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.  Ο ίδιος πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ακραίου μεσοεπιθετικού, Μισέλ Τζόρνταν Ουεντραόγκο. Ο Μισέλ βρίσκεται ήδη στην Επισκοπή εδώ και 4 μέρες και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων που βρίσκεται στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας.
Ο Μισέλ Τζόρνταν είναι γεννημένος στις 31/12/1997 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ολυμπίκ Μαρσέιγ αγωνιζόμενος στις ακαδημίες αλλά και στην ομάδα των Νέων της Μασσαλίας.

Πέρυσι επιχείρησε να βγει εκτός συνόρων και προτίμησε τη χώρα μας και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου (Γ’ Εθνική) όπου και αποτέλεσε βασική επιλογή της ομάδας.

Ο Ουεντραόγκο που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις πριν από λίγες μέρες τόσο στον Ατρόμητο όσο και στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, επιλέχθηκε εν τέλει από την ομάδα μας προκειμένου να τη βοηθήσει και να βοηθηθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μ. Τζόρνταν: «Ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή»

Λίγο μετά τις υπογραφές, ο ύψους 1.73μ. μεσοεπιθετικός τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα καλά στην Επισκοπή. Σε κάθε περίπτωση, ήρθα να βοηθήσω γιατί όπως βλέπω έχουμε καλό έμψυχο δυναμικό. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Για την ώρα δεν έχουμε παρά να προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις για να γνωρίσουμε ο ένας το παιγνίδι του άλλου».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply