Connect with us

5ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Φουκαράκη στην Επισκοπή

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Μανώλη Φουκαράκη να αποτελούσε την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Επισκοπής.

Ο ποδοσφιαριστής που πέρυσι κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ συμφώνησε και ανακοίνωθηκε με το δελτίο τύπου να αναφέρει

η στη σειρά μεταγραφή πραγματοποίησε απόψε η ομάδα μας που έφερε στην οικογένειά της τον δεξιοπόδαρο μέσο, Μανώλη Φουκαράκη. Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής κατέφθασε χθες στα γραφεία της ομάδας μας και συμφώνησε να αγωνίζεται με τον σύλλογό μας από τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μανώλη Φουκαράκη. Ο Φουκαράκης έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 8 Αυγούστου 1995 και έχει ύψος 1.79μ. Αγωνίζεται ως μέσος και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Λίντο. Σε ηλικία 16 ετών τον επέλεξε ο Εργοτέλης όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στις ομάδες Κ17, Κ19 και για δύο χρόνια στην Κ20.

Το 2015 έγινε επαγγελματίας με την ίδια ομάδα παίζοντας στο πρωτάθλημα της Football League έως τον Ιανουάριο του 2016. Τότε, άφησε τους κιτρινόμαυρους για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ (Γ’ Εθνική) όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα μένοντας για έναν χρόνο γιατί, στα μέσα της σεζόν 2016-17 πήρε μεταγραφή στον Γιούχτα.

Τη σεζόν 2017-18 πήρε νέα μεταγραφή στον Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική) όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αγωνίστηκε για μισό χρόνο ακόμα και στα μέσα της τελευταίας σεζόν (Ιανουάριος του 2019) πήρε μεταγραφή στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.
Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Μ. Φουκαράκης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Δίχως να θέλει να πει πολλά, αφού τα έργα είναι αυτά που μιλούν για τους παίκτες, ο Φουκαράκης ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας: «Πρώτα απ’ όλα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς κ. Βέλιτς και τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη που δείχνουν τη δέουσα εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μη λέω πολλά. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω πολύ για να καταφέρουμε τον στόχο της ομάδας».