Connect with us

stoplekto

Επιβλητική η εκδήλωση του Ατρομήτου Κερατσινίου

Published

on

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ατρομήτου Κερατσινίου.

Εκατοντάδες φίλοι του σωματείου κατέκλυσαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου « Μελίνα Μερκούρη »στην Αμφιάλη.

Το παρών έδωσαν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα και Νίνα Κασιμάτη , οι αντιδήμαρχοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρ. Καραγιαννάκης , Στ. Συράκου , ο δημ. Σύμβουλος Δημ. Θωμαΐδης . Η τέως σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών Μαρία Βασιλειάδου.

Από την ΕΠΣΠ παραβρέθηκαν οι Κ. Χολέβας, Ι. Σπάθας, Β. Κουτσούπης, Π. Λαπατάς , οι πρώην παράγοντες της Ένωσης Β. Βασιλόπουλος, Μ. Μουσελής, Κ. Κωστάκης , από τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά οι Τ. Φωστηρόπουλος, Β. Ιωαννίδης, Θ. Καλύβας , οι διαιτητές Σπάθας, Κουβέλης, Πετρουμιανός .

Από τον ΑΠΟ Κερατσίνι ο Μ. Χατζηαντωνίου, από τους Νέους Ευγενείας οι Μ. Στματελάκης, Ι. Σπανόπουλος , από τη Δάφνη Ταμπουρίων οι Κ. Φούντος, Μ. Γαϊτανιός , ο πρώην πρόεδρος του Κερατσινίου Αντ. Τσάτσος, από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Δόξας Πειραιά Μιχ. Πρίντεζης, ο γυμναστής   Βας.Τρίχος κ.α.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους με καλαίσθητες χριστιανικές εικόνες :

Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβα, και ο επί σειρά ετών παράγοντας της Ένωσης Βασίλης Βασιλόπουλος, ο  διεθνής Διαιτητής Ηλίας Σπάθας ,το σωματείο ΑΟ Φάρος ,ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος,η υπεύθυνη του Παιχνιδότοπου Κερατσινίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες , ο Χρ. Βεζυργιάννης που επιμελείται τα βίντεο των αγώνων της ομάδας και ο υπογράφων .

Τυχερός της πίτας ο τ. υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου .

Στην έναρξη της εκδήλωσης τραγούδησε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας υπό τη διεύθυνση της κας Χριστίνας  Ρόκου .

Την πίτα ευλόγησε ο π. Εμμανουήλ .

Η διοίκηση του Ατρομήτου ευχαριστεί τον κ. Κούτλα της Πεζό  και τα σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης για την ευγενική προσφορά τους.

foto sportactive.gr