Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβλητική νίκη-ανάσα για την Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Η Διάνα Ηλιούπολης ήταν επιβλητική κόντρα στον Ιάσονα Ιλίου επικρατώντας στο Ηλιούπολης Β’ με το εντυπωσιακό 4-1. Ο δρόμος για την νίκη άνοιξε στο 11′, όταν ο Μητρούσης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Χρήστο Μπαλαφούτη και αποβλήθηκε σωστά με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Χατζηστεφάνου ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ στο 26′ διπλασίασε τα τέρματα της αναμέτρησης με καρφωτή κεφαλιά. Στο 65′ ο Καριατλής με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κολίτσι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να μειώσει. Οι κουρασμένοι ‘κυανόλευκοι’ προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 70′ με δοκάρι του φορμαρισμένου Μπαλαφούτη και στο 78′ σφράγισαν το τρίποντο. Ο Μπαλαφούτης σούταρε και ο Βασίλης Βασιλάκος σκόραρε άθελα του μετά από απόκρουση του Κυρίου. Το τελικό 4-1 ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Χρήστο Μπαλαφούτη που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην τρίτη φετινή νίκη των ‘κυανέρυθρων’. Έτσι, έφτασαν τους 11 βαθμούς στην δωδέκατη θέση, έναν λιγότερο πίσω από τον ενδέκατο Ιάσονα.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Δέτση Μ., Κολλιάκος Α.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Φραγκάκος Λ., Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Βιτωράτος (60′ Σάρρα), Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (65′ Πλουμής), Πατσιαλός (74′ Μαρζέλος), Μπαλαφούτης Χ., Χατζηστεφάνου.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Παναγιωτίδης (60′ Δουληγέρης), Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Η., Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωναταντόπουλος Ι., Κοντούλης (46′ Κολίτσι), Παπαμιχαήλ (13′ Κυρίου), Καριατλής.