Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Επιβλητική πρόκριση ο ΑΟ Ιλίου, 5-1 εκτός έδρας τη Νέα Σμύρνη

Published

on

Κάνοντας επιβλητική εμφάνιση και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας επί της Νέας Σμύρνης και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου κυριάρχησε σε όλο το ματς και έφτασε εύκολα στη νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι του Γιάννη Ξυδιά έκαναν καλή προσπάθεια αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Το σκορ άνοιξε στο 28′ όταν ο Ζούκας με έξυπνη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 30′ ο Πυργιώτης σέντραρε και ο Ζούκας και πάλι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 37′ και πάλι ο Ζούκας ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και μετά από ασίστ του Γιώτη με άψογο πλασέ έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 58′ με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κατσίποδα μείωσαν σε 1-3. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 72′ όταν ο Μαντζώρος ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-4. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85′ όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Λερούτσου ο Μαντζώρος με εξ’ επαφής πλασέ έκανε το 1-5.

ΝΕΑ ΣΜΎΡΝΗ: Τζαβάρας Θ., Τζαβάρας Ι., Κουκουλιτάκης, Ταλαμάγκας (46′ Βερεσόγλου), Μαμάης, Αθανασίου, Κοντοδιός, Κοκκινίδης (73′ Δικαίος), Κατσής (46′ Αρβανιτάκης), Κατσίποδας (80′ Καρακατσάνης), Γκιόνης (80′ Μπαμπανιώτης ).

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Σκυριανός, Σκιαδάς (22′ Πυργιώτης), Μπισμπίκης, Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (46′ Ασφής), Παπαδημητρίου (46′ Μαντζώρος), Ζούκας (79′ Τσέας), Λερούτσος, Αγκαλίου (46′ Κιτσώνης).