Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβλητικοί οι Άγιοι Ανάργυροι κόντρα στον Άφοβο

Published

on

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσαν οι Άγιοι Ανάργυροι που επιβλήθηκαν 5-0 του Αφόβου εντός έδρας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε τους τρεις πόντους μετρώντας παράλληλα επιστροφές, όπως των Μπεθάνη και Παπανικολάου. Στην βαθμολογία, έφτασε τους 37 βαθμούς στην έβδομη θέση, ενώ για ακόμα μία αγωνιστική η ομάδα των Σεπολίων είχε ρόλου κομπάρσου παραμένοντας ουραγός με τρεις πόντους.

Το χορό των γκολ άνοιξε με σουτ ο Βυζανιάρης στο δεύτερο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν την ζημιά στο 30′, όταν ο Μήτσος σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 37′ ο Μπόσιος με ωραία λόμπα διευκρίνισε ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι ξέμειναν από δυνάμεις και στο 73′ ο Παπανικολάου έγραψε το 3-0 με πέναλτι. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 79′ και το 90′ ο Τσιάνος προερχόμενος από τον πάγκο.

Διαιτητές: Πατεράκης Ν., Κασιμάτης Α., Καραγιώργος Λ.

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Σαράντης, Αθανασόπουλος, Δημαράς, Μυστρίδης, Χρόνης, Μπούμπας (80′ Λαγός), Τσίμος (57′ Τσιάνος), Μπόσιος, Παπανικολάου (74′ Τούρλας), Μπεθάνης, Βυζανιάρης.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης, Μυλωνάς, Μιζούρι (65′ Ζώτος), Ξούρας Γ., Ζώης, Ξούρας Β., Τζωρτζάτος (80′ Βρατσίδης), Μήτσος (60′ Πυλαρινός), Γιαννακόπουλος, Λαζανόπουλος, Καρτσωνάκης.