Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβλητικό το Αιγάλεω στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε το Αιγάλεω μέσα στους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας 4-1 της τοπικής ομάδας. Οι ‘κυανόλευκοι’ δεν άφησαν περιθώρια στην Ένωση, η οποία παρά τις ελλείψεις είχε ευκαιρίες και προσπάθησε να φρενάρει τον αντίπαλο. Έτσι, διατηρήθηκε το +4 από τον δεύτερο Χαραυγιακό, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν κατρακυλήσει όγδοοι μένοντας στους 19 βαθμούς.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και δοκάρια. Στο 8′ ο Κοκκιναράς σημάδεψε το δοκάρι του Σαράντη, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μυστρίδη στο 15′. Οι ‘μπλε’ συνέχιζαν να πιέζουν για κάποιο τέρμα και δικαιώθηκαν στο 28′, όταν ο Τσαρκάνι με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για την νίκη. Ευκαιρίες απώλεσαν και οι γηπεδούχοι, όμως ο Μουκέας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα αποκρούοντας τις προσπάθειες των Στραβοκέφαλου και Πλεξίδα, ενώ σουτ του Δημαρά πέρασε λίγο άουτ στο 40′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία για μεγάλη διάρκεια και μετέτρεψαν σε μονόλογο την αναμέτρηση. Αρχικά στο 47′ ο Κοκκιναράς έγραψε με σουτ το 2-0, ενώ στο 51′ ο Τσαρκάνι πάλι χρίστηκε σκόρερ, αφού εκμεταλλεύτηκε κι αυτός τα λάθη της ‘κυανέρυθρης’ άμυνας. Νέο δοκάρι για το ‘Σίτι’ με τον Σταύρου στο 58′ και 4-0 στο 61′ έπειτα από κόρνερ Φουκαρά, ο Μηλιώνης με κεφαλιά έκλεισε τον χορό των γκολ. Στην συνέχεια, οι παίκτες του Ανδρέα Μαντζούνη προσπάθησαν να αντιδράσουν για να μαζέψουν το σκορ μειώνοντας απλά στο 74′ με δυνατό σουτ του Κοντογουλίδη. Στην φάση του τελευταίου γκολ ο Παπουτσής βρήκε την μπάλα κι άλλαξε την πορεία της προς την εστία. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία άνηκε ξανά τους ‘κυανέρυθρους’ που είχαν δεύτερο δοκάρι σε προσπάθεια του Δημαρά. Σε γενικές γραμμές, το Αιγάλεω επικράτησε δίκαια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε ένα σύνολο που πλήρωσε τα λάθη και το νεκρό 15λεπτο του δευτέρου μέρους.

Διαιτητές: Τριτσώνης Σ., Καρατζίκας Α., Απτόσογλου Ι.

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Κοκότης, Γεωργίου (46′ Τούρλας), Μυστρίδης, Μεταλλινός, Βυζανιάρης (80′ Λώλο), Δημαράς, Μπόσιος, Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Κοντογουλίδης.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Ναυπλιώτης (46′ Κοντιζάς), Σταύρου, Τσαρκανι, Λοϊζίδης, Μεχμέτογλου (80′ Πλατανίτης), Κοκκιναράς, Φουκαράς (70′ Παπαθανασίου).