Connect with us

stoplekto

Επιβράβευση και για τη δουλειά των Μικτών ΕΠΣΔΑ η κλήση Κατσανεβάκη

Published

on

Η δουλειά που γίνεται στις ομάδες της ΕΠΣΔΑ τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Πολλά νεαρά παιδιά μάλιστα προωθούνται από πολύ μικρή ηλικία και έχουν ήδη συμμετοχές και στις αντρικές τους ομάδες.

Τα “μάτια” των Ενωσιακών Προπονητών των Μικτών ομάδων Αποστόλη Λινάρδου και Ζαχαρία Ιωάννου, βρίσκονταν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε όλα τα γήπεδα, παρακολουθώντας αμέτρητα ματς υποδομών. Ο κόπος και η δουλειά τους ανταμείφθηκε, καθώς φέτος οι μικτές ομάδες της Δυτικής Αττικής είχαν την καλύτερη παρουσία από την ίδρυση της Ένωσης.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΣΔΑ επιλέχτηκε ποδοσφαιριστής από σωματείο της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, ο Μάριος Κατσανεβάκης,  σε τελικές επιλογές για την Προεθνική ομάδα Κ-14, όπου προπονητής είναι ο κ.  Ελευθεριάδης Θεόδωρος.

Μια επιτυχία που τόσο ο σύλλογος, όσο και οι προπονητές των Μικτών αποδεικνύουν τα παραπάνω που αναφέραμε και ότι με σωστή δουλειά το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής μπορεί να έχει μέλλον.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή Κ-14 της Μικτής ΕΠΣΔΑ  Ζαχαρία Ιωάννου μας τόνισε:

“Με χαρά πληροφορήθηκα την συμμετοχή του αθλητή Κατσανεβάκη Μάριου στις τελικές επιλογές της προεθνικής ομάδας Κ-14.
Πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο του (Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας) και στο προπονητή του Λαζάρου Κώστα.
Ως προπονητής του στη προεπιλογής ΕΟ Κ-14 Δυτικής Αττικής 2018-2019 από όπου και επιλέχθηκε για την προεθνική Κ-14, του εύχομαι εις ανώτερα. Πολλά μπράβο Μάριε”.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ήδη από τον Φλεβάρη είχαν κληθεί   οι παίκτες της Μικτής Παίδων Τσαπουρνής(ΠΑΟΚ Μάνδρας), Μπορμπόκης, Αναστασίου(Νέα Πέραμος) και Κατσανεβάκης, Φυσαράκης(Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας), για αξιολόγηση στην Εθνική ομάδα Κ-15.

 

  • Η φωτογραφία είναι από την αξιολόγηση  τον Φεβρουάριο του 2019 για την Εθνική Ομάδα Κ-15. Στο κέντρο ο προπονητής της Κ-14 των Μικτών ΕΠΣΔΑ Ζαχαρίας Ιωάννου, μαζί με τους νεαρούς παίκτες Κατσανεβάκη, Μπορμπόκη, Φυσαράκη και Τσαπουρνή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply