Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επική ανατροπή και βαθιά ανάσα ο Αστέρας Εξαρχείων, 2-1 τη Λυκόβρυση

Published

on

Κάνοντας επική αντεπίθεση στο τελευταίο ημίωρο ο Αστέρας Εξαρχείων ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 επί της Λυκόβρυσης παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και πήρε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού, και παράλληλα διέκοψε το νικηφόρο σερί των 7 αγώνων της Λυκόβρυσης, που έμεινε στους 46 βαθμούς και στην 4η θέση, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Στο 6′ μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Απέργης έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Ο Αστέρας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του μετά το 60′, και έφτασε στην ισοφάριση στο 72′ όταν ο Μπούζης με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι κάνοντας το 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο, και στο 90+2′ ο Καραγκούνης με κεφαλιά μέσα σε αποθέωση έκανε το τελικό 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παππούς, Γιούρκεβιτς, Κοκόλης (65′ Λούτσος), Κατσούδας, Βασιλακόπουλος (65′ Τσούκας), Κώτσης (85′ Καραμάνος), Καραγκούνης, Μπούζης (82′ Φωτιάδης), Μότσκα (65′ Παπανικολάου), Κουλούρης.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Αγγελάκης, Τριάντης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Κορρές, Πετράκης, Τασιούδης, Παπαχρήστος (71′ Ρόμπολας), Χρυσογονίδης (71′ Σχίζας), Απέργης (71′ Δουληγέρης).