Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επική νίκη το Καματερό, 2-1 την Κηπούπολη

Published

on

Σε ένα ματς με πού κακές καιρικές συνθήκες, ο ΠΑΟ Καματερού πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί της Κηπούπολης με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι, αν και έπαιξαν από νωρίς με 10 παίχτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ η Κηπούπολη έμεινε στους 7.

Στο 37΄οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Ανδρεοσόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το σκορ άνοιξε στο 60΄με τον Παπαϊωάννου να κάνει το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 65΄σε 1-1 με τον Παούρη. Στο 82 οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον Βασιλάρη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 85΄ο Κολονέρος μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παναγιώτου (71΄Τσιργιώτης), Σταυρόπουλος, Παππάς, Μήτσης, Φράγκος (37΄Λώλος), Βαρουξής (71΄Κολοκοτρώνης), Παπαϊωάννου, Κολονέρος, Παλυβός Κ. (57΄Χαιρετάκης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος (74΄Μπίτζας), Σταματογιαννόπουλος (86΄Σπανουδάκης), Σαββουλίδης, Παούρης (74΄ Βασιλάρης), Κολοβός, Κωνσταντινίδης (86΄Σοφός), Φαρμάκης, Μάκρας, Οκσίσογλου, Καλέμης.