Connect with us

4ος Όμιλος

Επισημάνσεις για το γηπεδικό

Published

on

Σε δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» στις 25 Μαΐου 2015 επισημαίνονται τα εξής:

Εκτός από τη μεγάλη πρόκληση με την άνοδο στη Γ’ Εθνική από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ένα ακόμα στοίχημα είναι και η αναζήτηση κατάλληλης έδρας.

Για το λόγο αυτό προχωράει το θέμα της αξιοποίησης του γηπέδου στον Γαλατά για να αποτελέσει έδρα της ομάδας σε περίπτωση που ανέβει αυτή στις εθνικές κατηγορίες.

Ενα γήπεδο που ανήκει στον Ιδομενέα και που μετά από συμφωνία με το ιστορικό σωματείο θέλουν από την πρωταθλήτρια Χανίων να της παραχωρηθεί η χρήση ώστε με τη βοήθεια της Περιφέρειας να προχωρήσουν οι εργασίες για να δημιουργηθεί ένα γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, διαμόρφωση κερκίδων -διαθέτει μία στην ανατολική πλευρά- και πυλώνων.

Διότι θυμίζουμε ότι είναι ξερό και εγκαταλειμμένο εδώ και περίπου μία δεκαετία ενώ πριν από 8 χρόνια είχαν γίνει κάποιες ενέργειες και είχαν εγκριθεί 350.000 από την ΓΓΑ όμως το θέμα τότε είχε σκαλώσει με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί στη μοίρα του το γήπεδο.

Από τη διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ διευκρινίζεται ότι:

Το ακίνητο παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης για 30 χρόνια με σκοπό την αξιοποίησή του και χρήση από τις συνεργαζόμενες ομάδες του Ιδομενέα και της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, με προτεραιότητα στις ανάγκες του Ιδομενέα.fe