Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή-Αμπελακιακός 1-1

Published

on

Στο 1-1 έμειναν Επισκοπή και Αμπελακιακός για τον 5ο όμιλο.

Το ματς:

Στο 8’ ο Σουμπασάκης έβγαλε μια καλοζυγισμένη σέντρα, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να αποκρούεται την τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τον Καρνέση.

Στο 10’ ο Σωπασής σούταρε με δύναμη για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 18’ ο Γιόρνταν σούταρε με δύναμη, ο Καρνέσης δεν συγκράτησε τη μπάλα, το ριμπάουντ πήρε ο Νάκας που σούταρε από κοντά, πιεζόμενος άουτ.
Ο Σωπασής έστρωσε στον Σερβιλάκη στο 35’ που έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 43’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη και ασθενή απόκρουση των αμυντικών του Αμπελακιακού, ο Ζαχαρός πήρε το ριμπάουντ και λίγο μπροστά από το σημείο του πέναλτι, έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69’ ο Βιέντ τροφοδότησε τον Νάκα που σούταρε πιεζόμενος στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΛ! 1-1: Από το φάουλ που ο Σαρρυγιάννης, ο Χαλούλος με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 81’ ο Κανελλόπουλος πλάσαρε τον Χανιωτάκη όμως ο πορτιέρο της ομάδας μας έδιωξε σωτήρια.

Η διαιτησία: Βισκαδούρος, Ελευθεράκης, Δρακουλάκης (Ηράκλειο).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιοκαριδάκης-Χαρλαύτης): Χανιωτάκης, Νάκας, Σερβιλάκης (82’ Λαζαρίδης), Ρούσσης, Σέχου, Γεωργούλης, Σουμπασάκης, Σαββίδης (λ.τ. 8’ Ζαχαρός), Κατσικοκέρης, Σωπασής (78’ Ματαραγκάσι), Γιόρνταν (61’ Βιέντ).
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Αγγελάκης): Καρνέσης, Κοφσανίδης, Λιάτος, Καμπούρης, Χαλούλος, Μπούτσης (78’ Κοχλιώτης), Σγούρδας (92’ Μαούνης), Λίτσι (65’ Λέκκας), Κανελλόπουλος (89’ Ζότο), Σαρρυγιάννης, Σταμφουσουλάι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply