Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή-Εθνικός 0-2

Published

on

Το 4Χ4 έκανε ο Εθνικός επικρατώντας με 0-2 της Επισκοπής.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημιχρονο πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στους Ρεθυμνιώτες που αγνοούν εντός έδρας τρίποντο.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 42’ από την κοφτή μπαλιά του Τσιλιγκίρη, ο Μάναλης από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48’ ο Κατσικοκέρης σούταρε με δύναμη με τη μπάλα να κοντράρει την τελευταία στιγμή σε σώματα αμυνομένων.
Στο 55’ ο Μάναλης βρέθηκε απέναντι στον Νικηφόρο με τον πορτιέρο της ομάδας μας να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 62’ από το κόρνερ του Σουμπασάκη, ο Βουτσινάς αρχικά απομάκρυνε με τον Κεσίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο πάνω μέρος της οριζοντίας δοκού.

Στο 65’ ο Νάκας έβγαλε ωραία μπαλιά από τα αριστερά με τον Κατσικοκέρη να πλασάρει πιεζόμενος στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Βουτσινά.
Από το αράουτ του Σαββίδη, στο 75’ ο Μπανγκούρα πήρε τη δεύτερη κεφαλιά στο β’ δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα λίγο
πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 90’ ο Τσιλιγκίρης έφυγε στην αντεπίθεση κι αφού η ομάδα μας είχε ανέβει για να ισοφαρίσει, έφερε τη μπάλα στο αριστερό του πόδι για να σουτάρει συρτά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σουτ του Σουμπασάκη στο 92’ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 93’ ο Σερβιλάκης εκτέλεσε φαλτσαριστά ένα κόρνερ με τον Μπανγκουρά μόνος του στο β’ δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας.

Η διαιτησία: Πατεμτζής, Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης):
 Νικηφόρος, Νάκας (69’ Γιόρνταν), Σερβιλάκης, Μποτωνάκης, Ρούσσης, Χαλκιαδάκης (Χαλκιαδάκης), Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Ματαραγκάσι (52’ Κεσίδης), Πήλιος (83’ Τζόρνταν).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Κωνσταντίνου (87’ Πεχλιβανίδης), Τσιλιγκίρης (92’ Λεωνιδόπουλος), Μάναλης (83’ Μπλάνκο), Αλεξίου, Πολίτης (67’ Παυλάκης), Σκεντεράι