Connect with us

Γ Εθνική

Επισκοπή-Ηρόδοτος 0-1

Published

on

Ο Ηρόδοτος αποτελεί την ομάδα από την Κρήτη που θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών αφού επικράτησε μέσα στο Ρέθυμνο της Επισκοπής με 1-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μήκαν δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο γκολ στο 7′ όμως η προσπάθεια του Μίλιτς δεν βρήκε στόχο.  Οι κυανόλευκοι απάντησαν, στο 10′ όταν ο Μωραϊτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χαρίτος που έπιασε την κεφαλιά είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 33′ η Επισκοπή έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Μανωλακάκη κατέληξε στο δοκάρι. Το γκολ που έκρινε τον αγών σημείωσε στο 44′ ο Μωραίτης με σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Γεωργίου γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, οι Ρεθυμνιώτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σίτσκοφ στο 50′ να σουτάρει και τον Μήτρου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 70′ η Επισκοπή έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία όταν ο Σίσκοφ βρέθηκε απέναντι από τον Μήτρο όμως το σουτ που επιχείρησε έγξλυψε το κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 91′ με τον Μαυρομάτη να έχει δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Επισκοπή: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου, Παπαδήμας, Λένγκα, Μανωλακάκης (56′ Μηνάς), Ντινιωτάκης (78′ Ιβάνοφ), Χαλκιαδάκης, Σίσκοφ, Μίλιτς, Κωτάτης (56′ Μπάτσεφ).

Ηρόδοτος: Μήτρου, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Προβυδάκης, Ιβάνοφ (84′ Μαυρομάτης), Συσκάκης (75′ Αχιλλέως), Μωραϊτης (90′ Καρβελάς), Μεταξάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply